Close Menu
Advies

Zonnebank advies

Je wilt een zonnebank of een zonnehemel kopen maar welke kies je. Welk type zonnebank is het beste voor jouw? Hieronder worden de belangrijkste verschillen uitgelegd zodat de keuze eenvoudig wordt. 
 

Zonnebank of zonnehemel?

Een zonnehemel is alleen het bovenste gedeelte wat op een statief staat. Meestal uitgevoerd met 10,12 of 14 lampen. Onder een zonnehemel zet je een bed of stretcher waar je op ligt. Het voordeel van een zonnehemel is dat je op een zacht matras ligt. Het nadeel is dat je 2 sessies nodig hebt om bruin te worden. >Alle zonnehemels

Een zonnebank is een dubbel apparaat wat bestaat uit een bank en een hemel. De meeste zonnebanken zijn uitgevoerd met 20, 24 of 26 lampen. Het nadeel van een zonnebank is dat je op een acrylplaat ligt. Het voordeel is dat je in 1 sessie klaar bent. Alle zonnebanken
 

Hoeveel lampen wil je?

Als een zonnebank of zonnehemel te smal is dan zal deze de zijkant van jouw lichaam niet goed bruinen. Vandaar is het prettig om een apparaat te nemen wat niet te smal is. Zonnehemels met 12 lampen en zonnebanken met 24 lampen bruinen over het algemeen goed rondom. 
 

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer advies over een zonnebank neem dan contact op met de klantenservice van Body Quest. >Klantenservice.

 

Zonnebanken Zonnebank Hemels Zonnebank Sunmobile Zonnebank Acties

 

Via deze website vind je alles over: Beauty Sun, Alisun, Hapro, Eurosolar, Philips, Palm Beach, Helios, Solitair, Innergize en Sunmobile.