Close Menu
Informatie

Informatie

Leuke weetjes en tips over zonnebankgebruik. 

Zonnen mag

Nieuwe onderzoeken wijzen uit dat matig zonnebankgebruik een positieve werking heeft op ons lichaam. Overdaad schaadt. Maak dus niet te vaak gebruik van een zonnebank.

Douchen na het gebruik van de zonnebank is geen probleem. Het is aan te raden om niet meteen na het zonnen met zeep te wassen omdat de huid hierdoor sneller uit zal drogen. 

Levensduur zonnebanklampen

De meeste zonnebanklampen hebben een levensduur van 500 branduren. Sommige professionele lampen gaan tot 800 branduren mee. De levensduur van een zonnebanklamp wordt ook bepaald door de koeling van de zonnebank. In een goed gekoelde zonnebank functioneren de lampen het best. 

Onderhoud zonnebank

Een zonnebank schoonmaken doe je zo. Neem de stekker uit het stopcontact. Maak met een vochtige doek de zonnebank schoon. De acrylplaten mag je alleen reinigen met een speciale zonnebankreiniger. Maak de acrylplaten nooit zuiver met een agressief schoonmaakmiddel. 

Zonnebanken Zonnebank Hemels Zonnebank Sunmobile Zonnebank Acties

Via deze website vind je alles over: Beauty Sun, Alisun, Hapro, Eurosolar, Philips, Palm Beach, Helios, Solitair, Innergize en Sunmobile.